Menu
Coş cumpărături


 În această perioadă, buchetele se realizează în limita stocului si a culorilor disponibile - în cele mai frumoase combinații! 😉

Intre 22 si 28 iunie NU preluam comenzi cu livrare in Bucuresti. Termeni și condiții /Politica de protectie a datelor-GDPR

Va multumim ca ati accesat pagina noastra!

Comanda dumneavoastra prin www.magazinuldetrandafiri.eu  reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:


TERMEN DE LIVRARE:

In Bucuresti si Galati 24-48 ore, in restul tarii 72 ore de la confirmarea comenzii de catre  www.magazinuldetrandafiri.eu , dupa ora 12:00 a zilei programata pentru livrare, cu exceptia zilelor libere nationale.


DREPTURI DE AUTOR:

Toate imaginile prezentate pe www.magazinuldetrandafiri.eu sunt proprietate a companiei SC MDT ROSES SHOP SRL (CIF : 48740801 , J40/16597/2023).

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate pe unitatea de masura cuprinsa in specificatiile produsului. 

In cazul in care pretul unui produs este 0 (zero), inseamna ca produsul este indisponibil ! 

Toate fotografiile afisate pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot suferi modificari in accesorizare.


ANULAREA COMENZII SAU SCHIMBAREA UNEI COMENZII

Va puteti modifica comanda cu minim 24 ore inainte de ziua de livrare a comenzilor. Anularea comenzii se va face prin intermediul site-ului nostru, intrand in sectiunea dedicata Contului dumneavoastra de pe pagina www.magazinuldetrandafiri.eu

Daca o comanda a fost deja transmisa catre noi, confirmata si platita conform facturii proforma emisa, atunci ea nu mai poate fi anulata!

Comenzile confirmate de noi si neplatite nu se vor livra, nu se vor lua in calcul!

Plata comenzilor, dupa confirmarea de catre noi, se va face la 100% din valoarea facturii proforme, pana la data limita de plasare a comenzilor, asa cum este inscrisa pe fiecare categorie de produse.

In cazul in care exista erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi, va rugam sa ne contactati si totodata sa ne trasmiteti dovada platii pe email: comenzi@magazinuldetrandafiri.eu in care sa specificati ID-ul comenzii si datele dumneavoastra de client.

Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot duce la anularea comenzii, prin urmare va rugam sa ne contactati in vederea clarificarii situatiilor aparute.


REGIMUL OFERTELOR SPECIALE

Saptamanal  putem avea oferte de pret pentru anumite cantitati. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.

Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.


Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni si condiții, aceștia intrând in vigoare odată cu publicarea pe site.


Contact Asociatia Nationala de Protectie a Consumatorului: www.anpc.gov.ro


POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu LEGEA nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)

INFORMAȚII PRIVIND DATELE PERSONALE

Ultima actualizare: 06 sempembrie 2023

 

CINE ESTE RESPONSABIL DE PROCESAREA DATELOR DVS?

Responsabil pentru procesarea datelor este MDT ROSES SHOP SRL (MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU) cu CIF 48740801. Datele de contact ale MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU sunt următoarele:

- Adresă poștală: Serviciul de relații cu clienții, Vanatori 3, Sector 5, Bucuresti, Romania

- Telefon: +40 774  420463

- E-mail: comenzi@magazinuldetrandafiri.eu

CE FEL DE DATE PERSONALE COLECTEAZĂ MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU?

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU poate colecta următoarele date personale ale utilizatorilor pagini web MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU și/sau ai aplicației pentru mobil MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU („SITE-UL/APLICAȚIA”) prin intermediul formularelor corespunzătoare: nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon  atunci când utilizatorul vizitează SITE-UL/utilizează APLICAȚIA, se înregistrează, plasează o comandă online, contactează MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU sau participă la promoții sau sondaje MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU.

De asemenea, MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU colectează toate informațiile privind navigarea dvs. pe SITE/în APLICAȚIE și privind interacțiunea dvs. cu marca. 
Toate datele personale pe care le colectează MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU provin de la persoana interesată, cu excepția datelor de contact care ne pot fi furnizate de prieteni sau rude:

- Pentru trimiterea unui cadou .

- Pentru partajarea articolelor preferate salvate pe SITE/în APLICAȚIE.

 

ÎN CE SCOP PROCESAM DATELE PERSONALE?

Datele personale ale persoanei interesate vor fi procesate în următoarele scopuri, după caz:

- Gestionarea și derularea înregistrării pe SITE/prin APLICAȚIE. Înregistrarea presupune elaborarea de profiluri ale navigării utilizatorului pe SITE/în APLICAȚIE. Respectiva realizare a unui profil constă în utilizarea datelor personale ale clientului și a informațiilor obținute de pe urma navigării, precum produsele văzute sau adăugate în coș, secțiunile SITE-ULUI/APLICAȚIEI vizitate, localizarea pentru evaluarea preferințelor sale și/sau a intereselor personale cu obiectivul de a-i oferi conținut de pe SITE/APLICAȚIE, oferte, servicii și produse adecvate profilului său.

- Gestionarea și derularea cumpărăturilor online. Utilizăm datele personale ale clientului pentru a procesa și pentru a-i livra comanda, pentru a-l informa prin intermediul poștei electronice și/sau prin SMS în legătură cu situația comenzii sale.

- Gestionarea și trimiterea de date privind promoțiile exclusive, cu ultimele noutăți și informații personalizate, adaptate profilului, intereselor și necesităților persoanei interesate în calitate de client, prin intermediul adresei de e-mail, SMS-urilor sau poștei convenționale. Trimiterea acestor informații presupune elaborarea de profiluri ale utilizatorilor, elaborare care constă în utilizarea datelor personale, a istoricului cumpărăturilor, dacă este cazul, precum și a informațiilor privind navigarea pe SITE/în APLICAȚIE pentru a evalua anumite aspecte legate de preferințele personale cu obiectivul de a le oferi comunicări comerciale adecvate profilului.

- Se vor personaliza în funcție de client comunicarea conținutului, produsele sau serviciile, în funcție de interesele sale. 

- Răspuns la exercitarea drepturilor consumatorului, precum și la întrebări și reclamații.

- Gestionarea serviciului de notificări în cazul în care un anumit articol este disponibil pe SITE/APLICAȚIE.

- Gestionarea și emiterea documentelor doveditoare ale vânzării: factură.

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE?

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU va păstra datele personale numai în timpul perioadei rezonabil necesare, ținând cont de necesitatea răspunderii la întrebările care se adresează sau a rezolvării problemelor, realizarea de îmbunătățiri, activarea serviciilor și îndeplinirea tuturor cerințelor legislației aplicabile. Acest lucru înseamnă că poate păstra datele personale o perioadă rezonabilă, inclusiv după ce persoana interesată nu mai utilizează serviciile MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU sau nu mai utilizează SITE-UL/APLICAȚIA. După această perioadă, datele personale vor fi blocate din toate sistemele MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU.

 

CE NE DĂ DREPTUL SĂ PROCESAM DATELE?

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU dispune de următoarele temeiuri legale pentru a putea procesa datele personale:

Executarea contractului
Temeiul legal al procesării datelor personale ale persoanei interesate care sunt colectate este executarea contractului de vânzare-cumpărare. În acest sens, persoana interesată este obligată să furnizeze datele necesare pentru executarea acestuia. În cazul în care nu ne furnizează aceste date, nu va fi posibilă efectuarea vânzării-cumpărării.

Obligațiile legale
Gestionarea și emiterea facturii pentru vânzare se bazează pe obligația legală a MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU în relația sa cu clienții.

Consimțământul
În legătură cu următoarele scopuri, temeiul legal al procesării datelor personale ale persoanei interesate va fi consimțământul acesteia, în cazul în care s-au prestat:

- Gestionarea înregistrării pe SITE/în APLICAȚIE.

- Gestionarea trimiterii de informații privind promoțiile exclusive, ultimele noutăți și informații personalizate, adaptate profilului persoanei interesate.

- Răspunsul la exercitarea drepturilor consumatorului, răspunsul  la întrebări și reclamații ale părții interesate.

- Gestionarea serviciului de notificări de disponibilitate a produselor pe SITE/în APLICAȚIE.

- Gestionarea și emiterea următoarelor documente doveditoare ale vânzării: factura.

Retragerea consimțământului privind procesarea din partea persoanei interesate nu va condiționa executarea contractului de vânzare-cumpărare încheiat între aceasta și MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU.

Interes legitim
În legătură cu următoarele scopuri, temeiul legal al procesării datelor personale ale persoanei interesate va fi interesul legitim al MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU:

- Elaborarea de profiluri prin intermediul navigării pe SITE/în APLICAȚIE a unui utilizator înregistrat în aceasta, precum și a tuturor acelor utilizatori care ne-au furnizat datele lor în oricare alt scop.

- Elaborarea de profiluri pentru trimiterea de informații în legătură cu promoții exclusive, ultimele noutăți și informații personalizate adaptate profilului persoanei interesate.

- Trimiterea de sondaje de satisfacție în legătură cu produsele achiziționate sau cu serviciile utilizate de clienții MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU pentru a le solicita opinia și pentru a le putea îmbunătăți.

Interesul nostru legitim constă în garantarea faptului că SITE-UL/APLICAȚIA noastră rămâne sigură, precum și pentru a ajuta MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU să înțeleagă necesitățile, așteptările și nivelul de satisfacție al utilizatorilor și, prin urmare, să își îmbunătățească serviciile, produsele și mărcile. Toate aceste acțiuni se realizează în scopul îmbunătățirii nivelului de satisfacție a clientului și al asigurării unei experiențe de navigare și cumpărare unice.

 

CĂROR DESTINATARI LE PUTEM COMUNICA DATELE?

Datele personale ale persoanei interesate vor putea fi cedate/comunicate următorilor destinatari:

- MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU.

- Administrații și organisme publice, în cazul în care acestea le solicită, în conformitate cu normele fiscale, de protecție a muncii, de siguranță socială sau cu oricare alte reglementări aplicabile.

- Furnizori care prestează servicii catre MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU (societăți de mesagerie, societăți care se ocupă cu trimiterea comunicărilor, agenții, societăți care elaborează profiluri etc.).

De asemenea, se pot efectua transferuri de date internaționale în cadrul cesiunilor/comunicărilor pentru care MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU va utiliza clauzele contractuale tip adoptate de Comisia Europeană și Scutul de confidențialitate UE-SUA drept garanție a transferurilor realizate în țări care nu dispun de o hotărâre în conformitate cu reglementările Comisiei Europene. În orice caz, terții cu care se partajează anumite date cu caracter personal vor dovedi în prealabil adoptarea măsurilor de natură tehnică și organizatorice adecvate pentru protecția corectă a datelor acestora.

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU nu vinde în niciun caz  terților date ce aparțin clienților.

 

CUM PROTEJEAZĂ MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU DATELE PERSONALE?

SITE-ul/APLICAȚIA utilizează tehnici de securitate a informației, precum firewall-uri, proceduri de control al accesului, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitate acestora. Cu acest obiectiv, utilizatorul acceptă ca MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU să obțină date în scopul autentificării corespunzătoare pentru controalele de acces.

De asemenea, orice tranzacție realizată prin intermediul SITE-ULUI/APLICAȚIEI se efectuează prin intermediul unor sisteme de plată sigure. Datele confidențiale de plată sunt transmise direct și în mod criptat (SSL) entității corespunzătoare.
MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU declară că a adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesează, precum și pentru a evita pierderea, modificarea și/sau accesarea acestora de către terți neautorizați.


CARE SUNT DREPTURILE LEGATE DE DATELE PERSONALE?

 

Vă corespund următoarele drepturi care pot fi exercitate prin intermediul adresei de e-mail comenzi@MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU :

Dreptul de acces

Aveți dreptul să obțineți confirmarea în legătură cu procesarea sau nu a datelor personale care vă privesc de către MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU, precum și să accesați datele personale pe care le deține MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU în legătură cu dvs.

Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să solicitați ca MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU să rectifice datele personale atunci când sunt inexacte sau să se completeze în cazul în care sunt incomplete. Dacă sunteți înregistrat(ă) pe SITE-UL/în APLICAȚIA noastră, poate fi mai simplu să le corectați direct dvs. prin intermediul modificării profilului.

Dreptul la eliminarea datelor/dreptul la ștergerea acestora din baza de date

Ne puteți solicita ca datele personale să fie șterse atunci când, între altele, datele nu mai sunt necesare în scopurile în care au fost colectate.

Dreptul la limitare

Aveți dreptul să solicitați limitarea procesării datelor, caz în care le vom păstra numai pentru exercitarea sau răspunderea la reclamații.

Dreptul la portabilitate

Aveți dreptul să primiți datele personale în format structurat, de uz obișnuit și cu citire mecanică, și de a le transmite altui responsabil, atunci când procesarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract, și se efectuează prin mijloace automatizate.

Dreptul la opoziție

Vă puteți opune ca datele personale să facă obiectul unei procesări bazate pe interesul public sau legitim urmărit de MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU, inclusiv în legătură cu elaborarea de profiluri. În acest caz, MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU nu va mai procesa datele, cu excepția cazului în care există motive legitime imperioase, se depun reclamații sau se răspunde la reclamații.

Decizii individuale automatizate

Aveți dreptul să nu faceți obiectul unei decizii bazate doar pe procesarea automatizată, inclusiv al elaborării de profiluri, care produce efecte juridice asupra dvs. sau vă afectează în mod semnificativ în mod similar. Totuși, nu va fi posibilă exercitarea unui astfel de drept în cazul în care decizia este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între dvs. și MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU, este autorizată de dreptul aplicabil MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU, cu condiția să se stabilească măsuri adecvate pentru protejarea drepturilor,   libertăților și intereselor dvs. legitime; sau se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Dreptul de a depune o reclamație

Aveți dreptul de a depune o reclamație la Anspdcp - http://www.dataprotection.ro/

Pentru procesarea cererii, vă putem solicita identificarea prin prezentarea unui act de identitate.

In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SC MDT ROSES SHOP SRL nu isi poate asuma nici o responsabilitate.

Asigurandu-va de seriozitatea  noastra,  va asiguram ca nu vom folosi baza noastra de date in alte scopuri decat mentionate anterior!


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

UTILIZAREA COOKIE-URILOR

CE SUNT COOKIE-URILE ȘI CUM LE FOLOSEȘTE MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU?

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU, acționând în nume propriu sau prin intermediul unui terț, contractat pentru a furniza servicii de statistică, poate utiliza cookie-uri atunci când un utilizator navighează site-ul. Cookie-urile sunt fișiere pe care un server la trimite browserului, în scopul de a înregistra activitatea utilizatorilor în timpul navigării pe site.

Utilizarea cookie-urilor permite serverului site-ului să recunoască browserul web folosit de utilizator, în scopul de a simplifica experiența de navigare, permițând, de exemplu, accesul utilizatorilor care s-au înregistrat în prealabil, accesul la zonele, serviciile, promoțiile și concursurile rezervate exclusiv lor fără a fi nevoie să se înregistreze la fiecare vizită. De asemenea, sunt folosite pentru a măsura parametrii de audiență și trafic, monitorizând progresul și numărul de accesări.

Garanții privind utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile utilizate de site sunt asociate exclusiv utilizatorilor anonimi și computerelor lor și nu oferă detalii personale despre utilizatori.

Unele cookie-uri sunt utilizate de către terți (de exemplu, Google) pentru a furniza MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU date privind eficacitatea promoțiilor sale. Cookie-urile nu colectează, în niciun caz, informații personale care ar putea fi folosite pentru a identifica un anumit utilizator.

Cookie-urile utilizate pe site-ul web sunt, în toate cazurile, de natură temporară, folosite exclusiv pentru a îmbunătăți eficiența ultimei transmisii. Niciunul dintre cookie-urile utilizate pe site nu are o durată mai mare de doi ani.

Utilizatorii pot configura browserul lor pentru a-i notifica la primirea de cookie-uri și pentru a împiedica instalarea acestora pe calculatorul lor.

Prin ștergerea sau dezactivarea cookie-urilor MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU, este posibil ca utilizatorul să nu mai poată accesa anumite funcții ale site-ului.

Nu este necesar ca utilizatorii să permită instalarea cookie-urilor, pentru a utiliza site-ul, deși acestea sunt necesare pentru conectarea la servicii care necesită înregistrare prealabilă sau autentificare.

 

CE TIPURI DE COOKIE-URI FOLOSEȘTE MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU?

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU utilizează patru tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri tehnice

Acestea permit utilizatorului să navigheze pe site și să folosească funcții cum ar fi coșul de cumpărături sau Wishlist.

Cookie-uri analitice

MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU folosește cookie-uri Google Analytics pentru a calcula numărul de utilizatori care vizitează site-ul. Aceste cookie-uri permit măsurarea și analizarea modului în care utilizatorii navighează site-ul. Aceste informații permit MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU să-și îmbunătățească în permanență serviciile și experiența de cumpărare a utilizatorilor site-ului. Pentru informații suplimentare, consultă pagina de confidențialitate Google Analytics: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage 

 

Cookie-uri preferențiale

Ori de câte ori utilizatorii navighează sau cumpără pe site-ul web, site-ul își va aminti preferințele lor (de exemplu, locația sau limba preferată). Datorită acestor cookie-uri, putem să oferim utilizatorilor o experiență de navigare mai simplă, mai convenabilă și personalizată.

Cookie-uri de publicitate

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a afișa reclame relevante pentru utilizatori. De asemenea, limitează numărul de afișări ale unui anunț pentru fiecare utilizator și ajută MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU să măsoare eficiența campaniilor sale publicitare. Când navighează pe site-ul web, utilizatorii acceptă că MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU va descărca aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivele lor și că le va consulta atunci când utilizatorul vizitează site-ul MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU în viitor.

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LINKURILE CĂTRE ALTE SITE-URI?

Site-ul poate conține linkuri către alte site-uri cu politici de confidențialitate diferite de cele ale MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU. Prin urmare, MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU nu răspunde pentru conținutul sau practicile site-urilor web la care conduc linkurile. MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU își sfătuiește utilizatorii să verifice Politica de confidențialitate a tuturor site-urilor pe care le accesează prin MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU.com.

 

CUM COLECTEAZĂ ȘI FOLOSEȘTE MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU ADRESELE IP?

Serverele site-ului pot detecta automat adresa IP și numele de domeniu utilizate de către utilizatori.

O adresă IP este un număr atribuit automat unui computer atunci când se conectează la Internet. Această informație permite prelucrarea ulterioară a datelor pentru a obține statistici care permit cunoașterea numărului de vizite pe site, ordinea vizitelor, punctul de acces etc.

Acest site utilizează tehnologii cookies pentru a analiza traficul. Nu oferim nici o informaţie pentru reclame. Despre tehnologia cookies puteţi citi aici http://www.allaboutcookies.org/