Trandafirii pe care îi livrăm sunt tăiaţi, împachetaţi şi transportaţi în regim frigorific la temperaturi de +2+4 grade Celsius. Petrec 2 zile pe drum şi ajung la dumneavoastră.

Precizăm că tăierea din fermă se realizează la stadiul 0.5-1 din 5, permiţându-vă astfel să vă bucuraţi de ei mai mult de 7-10 zile, până ajung la stadiul de maturitate 4-4.5. Trandafirii care ajung în ţară pe alte filiere petrec până la cumpărarea lor de pe bursă, minim 2-3 zile în apă, apoi încă 2-3 zile în drum spre România, 2-3 zile în depozitele en gross, apoi in florarii, ajungând la dumneavoastră după 6-9 zile de la tăiere şi cu o durată de viaţă mult redusă.

Calitatea diferă, durata de viaţă diferă. Din cele 15-17 zile de viaţă, trandafirii cumpăraţi de la noi pierd doar 2-3 zile , permiţându-le  cumpărătorilor finali să se bucure de ei mult mai mult timp.


SFATURI DE BUNA PRACTICA


Cand ajungeti in posesia trandafirilor trebuie sa:

1. Curatati si dezinfectati ustensilele de taiere si vazele care vor fi folosite. Asta va mentine calitatea si durata de viata a trandafirilor. Puteti folosi apa fierbinte si sapun pentru a dezinfecta tot.

2. Cand puneti trandafirii in apa, e nevoie sa taiati maxim 1 cm din coada florii. Odata taiati, trandafirii trebuie pusi in apa proaspat schimbata. In felul acesta, floarea va fi capabila sa absoarba apa iar lichidul absorbit va ajunge pana in varful florii. Daca floarea inca nu se hidrateaza corespunzator, puteti taia mai mult din tija - 5-7-10cm. O sa puteti vedea diferenta dupa cateva ore. 

3.Vazele trebuie umplute cu minim 5 centimetri de apa. 

In felul acesta trandafirii vor arata perfect! 

Cu stima,
Echipa "Magazinul de Trandafiri"