Va multumim ca ati accesat pagina noastra!

Comanda dumneavoastra prin www.magazinuldetrandafiri.eu  reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:


TERMEN DE LIVRARE:

In Bucuresti si Galati 24-48 ore, in restul tarii 72 ore de la confirmarea comenzii de catre  www.magazinuldetrandafiri.eu , dupa ora 12:00 a zilei programata pentru livrare, cu exceptia zilelor libere nationale.


DREPTURI DE AUTOR:

Toate imaginile prezentate pe www.magazinuldetrandafiri.eu sunt proprietate a companiei SC Tracons SRL (CIF : 28935361 , J17/1000/2011).

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate pe unitatea de masura cuprinsa in specificatiile produsului.

In cazul in care pretul unui produs este 0 (zero), inseamna ca produsul este indisponibil !


ANULAREA COMENZII SAU SCHIMBAREA UNEI COMENZII

Va puteti modifica comanda cu minim 24 ore inainte de ziua de livrare a comenzilor. Anularea comenzii se va face prin intermediul site-ului nostru, intrand in sectiunea dedicata Contului dumneavoastra de pe pagina www.magazinuldetrandafiri.eu

Daca o comanda a fost deja transmisa catre noi, confirmata si platita conform facturii proforma emisa, atunci ea nu mai poate fi anulata!

Comenzile confirmate de noi si neplatite nu se vor livra, nu se vor lua in calcul!

Plata comenzilor, dupa confirmarea de catre noi, se va face la 100% din valoarea facturii proforme, pana la data limita de plasare a comenzilor, asa cum este inscrisa pe fiecare categorie de produse.

In cazul in care exista erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi, va rugam sa ne contactati si totodata sa ne trasmiteti dovada platii pe email: comenzi@magazinuldetrandafiri.eu in care sa specificati ID-ul comenzii si datele dumneavoastra de client.

Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot duce la anularea comenzii, prin urmare va rugam sa ne contactati in vederea clarificarii situatiilor aparute.


REGIMUL OFERTELOR SPECIALE

Saptamanal  putem avea oferte de pret pentru anumite cantitati. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.

Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.


POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Tracons SRL nu este operator de date cu caracter personal .

Scopul colectarii datelor(numar telefon si adresa de email) este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Tracons SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii le furnizeaza.

 De asemenea, SC Tracons SRL  poate furniza datele cu caracter personal  ale  clientilor (doar nume, prenume, adresa, nr. telefon)  altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratorilor.

Informatiile cu caracter personal  ale clientilor / utilizatorilor pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

SC Tracons SRL va  garanta  confidentialitatea  anumitor  informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.MAGAZINULDETRANDAFIRI.EU , ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat prin reteaua interna. Fiecare utilizator al site-ului are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acestuia.

In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SC Tracons SRL nu isi poate asuma nici o responsabilitate.


FOLOSIREA DATELOR PERSONALE FOLOSITE IN COMUNICAREA CU www.magazinuldetrandafiri.eu

Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.

Asigurandu-va de seriozitatea  noastra,  va asiguram ca nu vom folosi baza noastra de date in alte scopuri decat mentionate anterior!


Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni si condiții, aceștia intrând in vigoare odată cu publicarea pe site.


Contact Asociatia Nationala de Protectie a Consumatorului: www.anpc.gov.ro