Informații livrare:

Asiguram livrarea in majoritatea localitatilor din tara, metoda de livrare urmand a fi stabilita in functie de produsele ce fac obiectul livrarii si de parerea cumparatorului.

Pentru livrarile in afara oraselor Bucuresti si Galati este necesara trimiterea comenzii cu minimum 2-3 zile (72h) inainte de data solicitata pentru livrare, fiind excluse pentru livrare zilele libere nationale. 

Pentru livrarile in Bucuresti si Galati, este necesara plasarea comenzilor cu minim 24-48h inainte de ziua dorita pentru livrare. Altfel, comenzile pot fi refuzate ori va fi necesara achitarea unei taxe de urgenta. 

Comenzile se livreaza in limita stocului disponibil, iar livrarea este asigurata pana la baza stabilimentului. Curierii nu urca! 

Va multumim!


Returnare:

NU FACEM RETURNĂRI . În cazul în care apar probleme legate de comanda livrată , se pot face reclamații în termen de 5 ore de la recepție, însoțite de fotografii. Reclamațiile vor fi soluționate în funcție de natura problemei reclamate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la primirea sesizării.